Zakelijk

LED’s get light is het juiste adres voor advies en ondersteuning wanneer u erover denkt uw huidige tl verlichting  in uw bedrijfshal of kantoor pand te vervangen door led tl buizen, led panelen en led downlighters. Het is mogelijk om tl buizen uit te wisselen zonder armaturen te vervangen of aanpassingen te verrichten. Dit noemt men retro fit. Daarnaast is led-verlichting dimbaar. U leest daar meer over onderaan de pagina’s onder “Led- weetjes”.

Graag bekijken we of we iets voor u kunnen betekenen. Indien u dat wenst bezoeken wij geheel vrijblijvend en kosteloos uw bedrijf om te bekijken waar we standaard verlichting kunnen vervangen door led- lampen. Wij nemen het aantal lichtbronnen op en berekenen direct de te verwachten besparing.

Ook kunnen we eventueel direct aangeven welke type led-lamp de meest geschikte vervanger is om het licht te optimaliseren. Vaak zien we dat niet de juiste verlichting aanwezig is om uw producten of werkomgeving optimaal te verlichten. Zo moet bijvoorbeeld het uitgangspunt voor winkels zijn dat de producten perfect uitgelicht dienen te worden met natuurlijke kleuren, maar dat ook de werkomgeving voldoende verlicht moet zijn.

Een aantal voorbeelden van situaties waar vele uren per dag verlichting dient te branden en  waar dus enorm op de kosten bespaard kan worden door het gebruik van led-verlichting zijn: hotels, winkels, horeca-gelegenheden, kantoren, productiebedrijven, flatgebouwen en parkeergarages.