Particulier

LED verlichting in keuken

Lampen vervangen door led-verlichting

Om in en rondom uw woonhuis energie te besparen bent u bij LED’s get light aan het goede adres. Wij kunnen u helpen tot wel 85% op uw verlichtingkosten te besparen door uw halogeen lampen, spaar- of gloeilampen te vervangen door led-verlichting.

Wist u dat een gemiddeld woonhuis 45 lampen in gebruik heeft? Natuurlijk branden niet alle lampen continu en even veel. Maar er kan veel energie bespaard worden, vooral op lampen in het woongedeelte,  zoals de woonkamer, de keuken en de hal. Maar ook op tal van andere plaatsen in en rond het huis waar vaak verlichting brandt. Het is niet nodig om armaturen te vervangen. U kunt onze led-lampen één op één uitwisselen tegen de lampen die u nu in gebruik heeft.

Vaak wordt er gezegd dat led-verlichting duur is. Maar wist u dat de terugverdientijd heel kort kan zijn? Ten eerste bespaart u veel op de energiekosten, maar daarnaast ook op de aanschaf van lampen, omdat een led-lamp een veel langere levensduur heeft.

Onze energiecalculator of persoonlijk advies. 

U kunt uw besparing ook zelf bij benadering berekenen met behulp van onze energiecalculator op de productenpagina. Maar wij komen ook graag langs om kosteloos en geheel vrijblijvend uw woonsituatie te bekijken en aan de hand daarvan te adviseren welke lampen het beste vervangen kunnen worden. We nemen graag het aantal lichtbronnen op, berekenen de besparing en zoeken de led-lampen die het beste bij uw interieur of buitenverlichting passen.