LED Paneel

Led paneel geplaatst

LED paneel laten plaatsen door LED’s get light

Led paneel 595 x 595 mm is de meeste toegepaste led paneel om de vierkante armaturen van 60cm x 60cm voorzien van 4 stuks tl buizen van 18 watt/ stuk te vervangen.
Met een led paneel wordt het systeemplafond één geheel en geeft een super mooie strakke uitstraling. Een bijkomende zaak is natuurlijk de besparing.
Een tl armatuur met daarin 4 stuks 18 watt tl buizen verbruikt +/- 95 watt inclusief het verbruik van het voorschakelapparaat.
Met een led paneel kan je al naar 36watt, met verbetering en fijner werklicht. Led panelen worden veel toegepast in kantoor ruimtes, ziekenhuizen, in kapsalons en nog veel meer andere plaatsen waar systeemplafond platen van 60 x 60cm worden toegepast. Maar natuurlijk ook andere tl armatuur maten waar tl buizen van bv 120cm(36watt) en 150cm(58watt) in geplaatst zijn.

Verschillende LED paneel afmetingen

Natuurlijk zijn er ook andere maten led panelen te verkrijgen en kunnen wij als LED’s get light leveren.
De volgende maten worden ook toegepast 120cm x 30cm(1195mm x 295mm) , 120cm x 60cm(1195mm x 595mm) en 120cm x 15cm(1200mm x 150mm)

Een led paneel is opgebouwd uit een aluminium frame waarin een led strip is verwerkt. De led paneel wordt aan de bovenzijde afgedekt door een plaat en aan de onderzijde waar de verlichting uitstraalt voorzien van een plexiglas plaat die wit gematteerd is. De led strip straalt de verlichting uit over de plexiglas plaat waardoor de led strip niet zichtbaar is.

Verschillende lichtkleuren van een LED paneel

Een led paneel geeft een mooie elegante strakke licht uitstraling met verschillende lichtkleuren. Tegenwoordig wordt 4000Kelvin het meeste toegepast, 3000Kelvin maar ook 6500Kelvin is mogelijk. De techniek is zelfs zover dat er gekozen kan worden voor een led paneel die ieder weer type na kan bootsen oftewel in verschillende kleuren is in te stellen, van zon’s opkomst tot hoogzomer en zon’s ondergang. Deze led paneel is dimbaar, net als andere led panelen. Een led paneel is altijd voorzien van een mee geleverde trafo / driver om de 230V om te zetten.

Wilt u meer info over de mogelijkheden van een led paneel, of vrijblijvend een prijs. Neem gerust contact op en hopen u van dienst te kunnen zijn.