LED lichtlijn

IP 65 Led armatuur voor led lichtlijn

LED lichtlijn plaatsen

Wilt u uw lichtlijn met traditionele tl buizen vervangen doordat de armaturen zijn verouderd, of gaat u nieuw bouwen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om een LED lichtlijn te plaatsten. Er zijn verschillende LED lichtlijnen voor verschillende toepassingen. Wilt u een led lichtlijn voor een bedrijfspand waar verontreiniging zoals stof of lichte rook ontwikkelingen zijn en perfecte verlichting houden? Hiervoor stellen we ons IP65 led armatuur voor. Deze armaturen zijn van kunststof en zijn stof en vocht bestendig en kunnen tegen een stootje.

Ter vervanging van een traditionele TL armatuur met daarin 2 x 58watt tl buis met totaal verbruik van +/- 150watt  hebben we oa een 64watt versie in het pakket. Ook zijn andere verbruiken met bijbehorende lichtopbrengsten beschikbaar. Lichtkleuren zoals 4000kelvin en 6500Kelvin zijn verkrijgbaar voor het beste werklicht.

LED lichtlijn project.

Natuurlijk zijn er voor andere toepassingen ook led lichtlijnen beschikbaar en is afhankelijk van de omgeving. Hier moet u aan hoogte en werksituatie denken.  Een LED lichtlijn is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en sterktes, afhankelijk van de sfeer en hoogte van het pand. Het plaatsten van een led lichtlijn is veel gevraagd project wat op uw situatie moet worden afgestemd.

 

Bevestiging en optie mogelijkheden van een LED lichtlijn.

Led lichtlijnen zijn er is verschillende ophang mogelijkheden. Dit kan middels een rail, maar ook ieder armatuur kan separaat worden bevestigd direct aan een punt of middels een ketting of draadeind. De armaturen zijn in serie te schakelen maar ook middels een sensor om te zorgen dat hij wordt ingeschakeld zodra er beweging is. Denk aan distributiecentra’s waar niet continue het licht hoeft te branden.  Lichtsensoren zijn ook te plaatsen zodat de led lichtlijn de verlichting aan de omgeving verlichting aanpast. Stel dat er een lichtstraat of lichtkoepel aanwezig is waardoor er natuurlijk licht binnen schijnt en de led lichtlijn niet voluit hoeft te branden.  

Voor vrijblijvende informatie, een lichtplan of offerte neem dan gerust contact op om de wensen door te nemen en hopen u als LED’s get light van dienst te kunnen zijn.