infrarood verwarming

50% besparen op uw gasrekening en zeer aangename warmte met infrarood verwaming.

Wilt u minimaal 50% op uw gasrekening besparen en er zeer comfortabel en er warm bij zitten? Dan bent u hiervoor ook bij LED’s get light aan het juiste adres. Wij hebben de vertegenwoordiging van Maxxinno iheat infrarood verwarming panelen oftewel infrarood plafond of wand verwarming. Door het gepatenteerde systeem van Maxxinno wordt er voor gezorgt dat u iedere ruimte afzonderlijk van elkaar een aangename warmte kunt creëren. Dit door middel van infrarood warmte. Maxxinno is de enige die zich mag onderscheiden tov de vele aanbieders op het gebied van infrarood verwarming. Het onderscheid zit hem in de accumulerende werking oftewel warmte door wvrijving.

Gepatenteerde infrarood verwarming met panelen van Maxxino.

Er zijn veel verschillende aanbieders die onder de noemer van infrarood verwarming panelen aanbieden. Het grote verschil zit hem in het gepatenteerde systeem die ervoor zorgt dat de gehele ruimte inclusief de aanwezige personen, huisdieren en meubels worden verwarmd door wrijving van moleculen.
En niet zoals bij andere aanbieders er warmte uit het paneel straalt en de lucht verwarmt en deze laat circuleren. Waardoor en oa werveling van warmte circulatie onstaat zoals bij een gewone radiator of kachel. Maxxinno met zijn iheat panels oftewel infrarood plafond of wand verwarming is hier uniek en exclusief in.

Particulier gebruik van de iheat infrarood verwarming panels van Maxxino.

De iheat panels van Maxxinno zijn geheel anders en zeer aangenaam. Met zo min mogelijk oppervlakte van het iheat panel, zo groot mogelijk ruimte aangenaam voorzien van warmte. En niet onbelangrijk zo min mogelijk stroomverbruik. Doormiddel van stroom is er theoretisch geen gas meer te nodig en kunt u iedere ruimte afzonderlijk van elkaar verwarmen.
Waarom een geheel huis warm stoken als u het op de badkamer lekker warm wilt hebben. Of u zit gezellig met het gezin of met vrienden in de woonkamer, keuken of serre, waarom ook nu het gehele huis verwarmen voor alleen het comfort waar u zich op dat moment bevind.

Zakelijk gebruik van de iheat infrarood verwarming panels van Maxxinno

Maar wat dacht u van kantoorruimtes. U kunt ieder bureau per persoon separaat van elkaar de gewenste warmte geven en daardoor het voor ieder persoon aangenaam krijgen . Te warm of te koud is verleden tijd! Elke werkplek afzonderlijk van elkaar instellen op de gewenste warmte.
Hierdoor bespaart u minimaal 50% op de gasrekening.

Wat dacht u van een winkel waar in de wintermaanden de deur op staat voor het winklende publiek. En er heel veel koude lucht naar binnen stroomt. De ketel moet overuren maken om de gehele zaak warm te krijgen. En de kassa medewerker staat hierdoor de gehele dag in de kou. Dit doordat de ketel de ruimte niet warm gestookt krijgt. Enrorm veel gasverbruik en geen warmte op de plaats waar het nodig is, namelijk bij het personeel.

U kunt een eletrische kachel met verbruik van 2500 kilowatt neerzetten maar zal niet vrolijk worden van de elektra rekening. Deze mag u ook vergeten doordat u een iheat panel van Maxxinno kunt plaatsen met minder energie verbruik. En toch de gewenste warmte.

Geheel vrijblijvende demonstratie van infrarood verwarming bij u op locatie of in de showroom.

Dat u energie kunt besparen met led-verlichting dat mag ondertussen duidelijk zijn. 1000den tevreden klanten in zowel de particuliere als zakelijk sector gingen u voor. De volgende stap is ervaren hoe aangenaam iheat panels met infrarood verwaming van Maxxinno kunnen zijn. Graag willen we u dat persoonlijk laten ervaren.

Neem hiervoor contact op zodat we u geheel vrijblijvend kunnen demonstreren hoe aangenaam het kan zijn. En hoe makkleijk het is om te installeren.
U zult er versteld van staan hoeveel warmte door middel van infrarood verwarming het u aangenaam kan maken.

De demonstratie kan bij u op locatie of u in de showroom.

Bespaar direct op uw gasrekening met infrarood verwarming panelen van Maxxinno!!

maxxinno-infrarood-verwarming-straling-bij-leds-get-light